Remedy Entertainment da Evden Çalışma Modeline Geçiyor

18.03.2020 16:45 Özgür Eroğlu

 
Oyun geliştirici stüdyolarından birisi daha evden çalışma modeline geçiyor. Sebep ise tahmin edildiği gibi Koronavirüs salgını.
 
Max Payne 2, Alan Wake, Quantum Break ve son oyunları Control'ün geliştiricisi olan Remedy Entertaintment, evden çalışma modeline geçiyor. Resmi Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamaya göre Remedy, bir süredir evden çalışabilmek için çalışmalar yürütüyormuş. 
 
Açıklamaya göre şu anda zaten birçok Remedy çalışanı evden çalışıyormuş ve bu açıklama ile birlikte tüm çalışanlar evden çalışma modeline geçecekler. Sebebi ise tahmin edebileceğiniz gibi "Çalışanlarımız, ailelerimiz ve toplumun sağlığı her şeyin önünde geliyor.".
 
Birkaç haftadır evden çalışma modeline geçmek için yapılan hazırlıkların sebebi ise, önümüzdeki projelerinin sorun veya sorunlar yaşamaması. Umuyoruz ki yakın zamanda tüm bu sorunlar çözülür ve herkes sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler