Remedy: Microsoft Quantum Break ve Alan Wake'in Devam Oyunlarını Yapmak İstemedi

19.07.2018 16:02 Gazali Çetinkaya

 
Remedy Entertainment tarafından belirtilene göre, Microsoft Quantum Break ve Alan Wake'in devam oyunlarını yapmak istemedi.

GamesIndustry.biz ile bir röportaj gerçekleştiren Remedy CEO'su Tero Virtala Alan Wake'in Microsoft ile birlikte yapıldığını ve Quantum Break IP'sinin haklarına Microsoft'un sahip olduğunu ve Microsoft'un bu iki markayı daha ileriye götürmek istemediğini belirtti. 
 
"Geçmişimizi düşünürsek, Alan Wake gerçekten ilginçti ancak Microsoft işbirliği ile ortaya çıkan bir oyundu. Belli sebeplerden dolayı hiçbir zaman devam oyunu gelmedi. Quantum Break ayrıca dünyası, karakterleri ve hikayesini yaratmak için çok fazla çaba sarf ettiğimiz bir oyundu ancak yine de Microsoft'un IP'si idi. Microsoft daha fazla ileri götürmemeye karar verdi. Eğer IP'ye sahip olsaydık nasıl yaratacağımız, nasıl geliştireceğimiz ve aldığımız yaratıcı kararların neler olacağı bizim elimizde olurdu."
 
Remedy Entertainment şimdilik Microsoft ile olan bağlarını koparmış gibi görünüyor. Stüdyo 'Control' adlı yeni oyununu Sony Interactive Entertainment'ın E3 2018 basın konferansında duyurdu ve oyunun yayıncılığını da 505 Games üstlenecek.

Control 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Oyunun detaylarına, duyuru fragmanına ve oynanış videosuna Control künyesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler