Remedy'nin Yeni Oyunu Control'ün İlk 13 Dakikası Yayınlandı

08.07.2019 20:36 Nursema Emre

 
Alan Wake, Quantum Break ve Max Payne'in yapımcısı Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve 27 Ağustos'ta oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Control'ün ilk 13 dakikası oyuncuların beğenisine sunuldu.
 
Elbette sadece 13 dakikalık bir bölümden çıkarımda bulunmak oldukça güç ancak tıpkı Alan Wake ve Max Payne'de olduğu gibi karakterin iç sesinden sık sık hikaye örgüsüne dair detaylar dinlediğimiz, çevre elementleri ve grafikleri oldukça hoş görünen bir yapım olacak gibi duruyor.
 
Bununla birlikte oldukça kısa gösterilen aksiyon sahnelerinde vuruş ve çatışma hissi bize pek de tatmin edici gelmedi. Kararı sizlere bırakıyoruz.
 
Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 29 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler