Remember Me Yapımcısı İflas Etmemiş

31.01.2014 20:18 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz senenin sönük kalan oyunlarından Remember Me, kötü olmayan bir oyundu. Fakat satış konusunda bekleneni veremeyen oyunun yapımcısıyla ilgili bugün bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Dontnod'un kurulduğu ülke olan Fransa'da birden fazla kaynak firmanın iflas ettiğini haber yapınca ilk oyunu beğenenler üzülmüştü. Fakat görünüşe göre ortada dolaşan haberler doğru değilmiş.
 
    Her ne kadar haberler o kadar kötü olmasa da, Dontnod'un durumu pek de iyi gitmiyor gibi gözüküyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dontnod Entertainment'in CEO'su Oskar Guilbert, "Fransa'da 'adli reorganizasyon' denilen bir süreç içerisindeyiz. Bu süreçte gelir - giderlerimizi son bir kez düzenlememize izin veriliyor. Remember Me aslında çok da kötü işler yapmadı. Oyunumuz PlayStation Store'un Avrupa mağazasında en çok satan ikinci oyun konumunda. Yani en azından dijital olarak bir başarı elde ettik." sözlerine yer verdi.
 
    Şu an için yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını da belirten Oskar Guilbert, oyun dünyasının en büyük firmalarından birisiyle anlaşma halinde olduklarını söyledi. Ancak şu an için bu projeyle ilgili net bir bilgi verilmiş değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Remember Me Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 5 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 5 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 6 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler