Remember Me Yapımcısı ve Square Enix, Life is Strange'i Duyurdu

11.08.2014 17:56 Samet Konuksal


    Geride bıraktığımız dönemde Remember Me isimli bir oyunla karşımıza çıkan Dontnod Entertainment'ın bu projesi başarısızlıkla sonuçlanmış, sonrasında firma da finansal sorunlarla karşılaşmıştı. Ortalama bir oyun olan Remember Me'nin ardından aynı firma, bu kez Life is Strange ile karşımıza çıkıyor.
 
    Square Enix ve Dontnod Entertainment ortaklığında duyurulan Life is Strange, Telltale Games'in macera oyunlarına benzer bir şekilde bölümler halinde ilerleyen bir oyun olacak. Sadece dijital yollarla sunulacak olan Life is Strange'de Max Caulfield isimli yıllar sonra oyunun geçtiği Oregon Town'a geri dönen bir karakteri oynayacağız.
 
     Caulfield ile olan maceramızda, ortalıkta görünmeyen arkadaşımız Rachel Amber'ın kaybolmasındaki sırrı araştırıyoruz. Bu macera sırasında Caulfield'ın keşfettiği zamanı geri alma özelliğinin oyuna etki edeceği belirtiliyor. Senaryoya odaklanan Life is Strange'da yapacağımız seçimlerin oyun sonunu değiştirebileceği de söylenmiş. 
 
    PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için hazırlanan ilk görsellere aşağıdan bakabilirsiniz. Life is Strange'dan daha fazla bilginin Gamescom'da geleceği düşünülüyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Life is Strange Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler