Remnant 2 için Yeni Fragman Şifacı Sınıfını Tanıtıyor

23.06.2023 12:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Gearbox Publishing'in ve geliştiriciliğini Gunfire Games'in üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Remnant 2 için yeni fragman yayınlandı. 2 buçuk dakikalık fragman oyunda yer alam Medic sınıfını tanıtıyor.
  
Medic sınıfı ekibe hayati destek sunuyor
 
 
 
Birçok sınıfın yer aldığı Remnan 2'de her bir karakter oldukça önem arz ediyor. Ancak içlerinde yer alan Medic sınıfı bir hayli öne çıkıyor. Bu sınıf takımı en iyi durumda tutmak için birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Ekip içerisinde yer alan karakterleri iyileştirebilen ve kendi canını tazeleyebilen Medic sınıfının her ekipte olması gerekiyor. 
 
Karanlık bir atmosferi bünyesinde barındıran Remnant 2'de zorlu bir deneyim bizleri bekliyor. Oyunu istersek tek istersek de iki arkadaşımızla beraber oynayabiliyoruz. Korkunç dünyalarda yeni ölümcül yaratıklara ve patronlara karşı gelebileceğimiz oyunda ekip olayı oldukça önemli.
 
Remnant 2, 25 Temmuz'da PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Tanıtım fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Remnant II Platformlar: PC Geliştirici: Gunfire Games Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler