Remnant: From the Ashes'ın Yeni Güncellemesi Oyuna Macera Modu ve Yeni bir Zindan Ekleyecek

10.09.2019 00:56 Özgür Eroğlu

Yayıncılığını Perfect World Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Gunfire Games'in yaptığı Remnant: From the Ashes'a yeni güncelleme geliyor. 12 Eylül'de gelecek olan ilk güncelleme oyuna bir "Adventure Mod" ekleyecek. Bir sonraki hafta yani 19 Eylül'de gelecek olan güncelleme de oyuna yeni bir Dungeon yani zindan ekleyecek. Bu yeni iki güncelleme de ücretsiz olacak. 
 
Adventure Mod:
 
Oyuncular ve takım arkadaşları, Ward 13'teki Dünya Taşından modu aktive edebilir ve dinamik olarak üretilen bu biyolardan birini yuvarlamayı seçebilir, daha sonra zindanları keşfetmeye devam edebilir, yeni düşmanlarla karşılaşabilir veya en sevdikleri (ya da en sert!) canavarlarla savaşabilirler. Oyunculara oyunun tüm sırlarını açığa çıkarma şansı vermenin yanı sıra, ilerlemeleri ve Adventure Mod'da elde edilen eşyalar karakterleri ile kalır, böylece birçok silah, zırh, mod ve tüm silahları elde etmek için oynamaya devam edebilirler.  
 
Yeni Zindan "Leto’nun Laboratuvarı":
 
“Leto’nun Laboratuvarı”, Research Station Alpha aracılığıyla sizleri bir göreve götürür. Laboratuvar, gizemli kırmızı kristalleri araştırmak için kuruldu, ilk amacı onları sonsuz enerji kaynağı olarak kullanmaktı. Baş araştırmacı Leto Apostolakis, kristallerin başka bir şey için kullanılabileceğini ve neredeyse anlık seyahat için uzay-zaman köprüsünü kullanabileceğini teorik olarak ortaya koydu. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler