Remnant II için yeni fragman yayınlandı

17.03.2023 11:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Gunfire Games tarafından biz oyunculara sunulacak olan souls-like aksiyon rol yapma oyunu Remnant II için yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragman Handler Archetype adlı karakter sınıfını tanıtıyor ve oyunun atmosferini bizlere aktarıyor.
 
Karakterimizin yanında can dostumuz yer alıyor
 
 
 
Yeni fragmanla beraber Handler Archetype sınıfında yer alan karakterin yanında can dostumuzun olduğunu öğreniyor ve onunla beraber büyük yolculuklara atılabiliyoruz. Gearbox Publishing bir basın açıklamasında fragmanda tanıtılan karakter hakkında şunları belirtiyor:
 
"Handler Archetype, önüne çıkan her türlü tehdidi ortadan kaldırmak için can dostu köpeğiyle beraber ekip oyunu yapabiliyor. Oyuncular, işler biraz fazla karıştığında düşmanlara saldırmak ve düşmanların dikkatini dağıtmak için sadık köpek arkadaşını bu mücadeleye ortak edebiliyor. Handler's Prime becerisiyle beraber takım arkadaşlarını ve onların takım arkadaşlarını canlandırabiliyor."
 
Remnant II, 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Remnant: From the Ashes Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gunfire Games Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler