Remothered: Broken Porcelain Geliştirici Günlüğü #1

01.03.2020 23:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Modus Games ve geliştirici Stormind Games, hayatta kalma psikolojik korku oyunu Remothered: Broken Porcelain için ilk geliştirici günlüğünü yayınladı.

Geliştirici günlüğünde oyunun rahatsızlık verici temalarına ve kaçınılmaz gerginliğine derinlemesine bir bakış atılıyor.

Broken Porcelain, yeni oyun deneyimi ve bu akıllara yer eden macerada karakterlere yenilik getiren ve benzersiz bir derinlik veren hikaye anlatımıyla seriye birçok yeni değişiklik sunuyor. Ashmann Hanı'na gömülen gerçekler kolayca keşfedilemeyecek; birçok gizem karmaşık ve zamanda hapsolan izcilerin, güçlü avcılar tarafından korunuyor. Stratejik ve becerikli yaklaşımın kritik hale geldiği bu akıllara yer eden macerada hayatta kalmak için ani tepkilerden daha fazlasına ihtiyaç var. Akıllıca davranın; sinsice uzaklaşmak, kaçmak veya yakın tehlikelerle savaşmak için en iyi zamanı kestirmek avcının avlanan hale gelmesini engeller.
 
Remothered: Broken Porcelain bu yaz PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Remothered: Broken Porcelain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Darril Arts Dağıtıcısı: Modus Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Dk önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 1 Saat önce Death Relives Demo İnceleme 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler