Remothered: Tormented Fathers PS4 ve Xbox One için 25 Temmuz'da Çıkacak

29.06.2018 07:19 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Stormind Games, hayatta kalma korku oyunu Remothered: Tormented Fathers PlayStation 4 ve Xbox One versiyonunun 25 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
   Remothered: Tormented Fathers Türkçe altyazı seçeneğiyle şu anda PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.
 

Remothered, aşırı gerçekçi oynanışıyla tam olarak film tadında geçen bir hayatta kalma-korku üçlemesidir.
 
Hikâye, öngörülemeyen ters köşelerle dolu olmanın yanı sıra kişiye dokunmayı da ihmal etmiyor. Psikoloji ise oldukça büyük bir role sahip: kahramanlar ve düşmanlar alışılmışın dışında, iyiyle kötü arasındaki çizgi ise oldukça bulanık. Oyunun ilerleyişi, oyuncunun karakterin kimliğine bürüneceği bir filmin anlatımından farksız. Müzikler ise Nobuko Toda (Final Fantasy, Halo, Metal Gear Solid) ve Luca Balboni tarafından korkunç atmosferi vermek için yapıldı.
 
35 yaşındaki Rosemary Reed, gizemli bir hastalığa yakalanan emekli noter Dr. Felton'ın evine gider. Yaşlı adama bakan hemşire Gloria tarafından karşılanır. Rosemary'nin gerçek kimliği ve niyeti ortaya çıktığında ise asıl gerilim başlar.

Rosemary'nin soruşturması, onu, Dr. Felton'ın kızı Celeste'in ortadan kayboluşunun ardından korkunç bir katliamın yattığına inandırır. Gerçeği bir tek Dr. Felton ve eşi Arianna biliyordur. Buna, Celeste'in gerçek kimliği ve yalnız yaşayan, fanatik kızıl rahibe kültünün ilgisi de dahildir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Remothered: Tormented Fathers Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Stormind Games Dağıtıcısı: Darril Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Temmuz 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler