Renegade Kid'in 3DS Oyunu Gelecek Yıl Açıklanacak

Dementium serisi DS ekranlarında korkuyu yaşatmayı başarmıştı
09.12.2010 16:05 Alkan Adakaner

 
    Nintendo DS için yaptıkları oyunlarla beğeni toplayan Renegade Kid, bir 3DS oyunu üzerinde çalışmaya başlamış. Firmadan yapılan açıklamaya göre bu oyun gelecek yıl açıklanacak.
 
    Dementium serisi ile DS'te kendi türündeki en iyi oyunlardan birine imza atan geliştirici firma, 3DS için çok daha fazla oyun yapma amacındaymış. Kim bilir belki de yeni bir korku oyunuyla karşımıza çıkarlar.
 
    Dementium serisinin hayranlarını heyecanlandıran bu duyuru, DS'e oyun geliştiren firmaların 3DS'i de boş bırakmayacaklarını gösteriyor. Gerçi 3DS'in şimdiden DS'den daha fazla desteğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Renegade Kid'in Konami, Capcom, Ubisoft, Activision gibi firmaların arasında ayakta kalması için çok çalışması gerekecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dementium 2 Platformlar: PC DS Geliştirici: Renegade Kid Dağıtıcısı: South Peak Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler