Renksiz Bir Dünya PSN Yolunda: The Unfinished Swan

02.05.2012 12:21 Ersin Kılıç


     The Unfinished Swan isimli yapım ilk olarak 2008 yılında karşımıza çıkmıştı. O zaman sadece bir prototip olarak kalan yapımı baz alan, farklı modlarla da geçtiğimiz yıllarda da karşılaştık. Mod yapımcıları bu yapıyı baz alarak Unity ve Unreal Engine gibi grafik motoru ile yaptıkları farklı modlarla karşımıza çıkmıştı. Bu kadar zaman sonra ise The Unfinished Swan'ın PSN üzerinden satışa çıkacağı açıklandı.
 
     The Unfinished Swan renksiz bir dünyaya sahip olan bir oyun. Çok az rengin yer aldığı bu dünya, siyah ve beyaz tonlardan oluşuyor. Yolunuzu bulup oyunda ilerleyebilmek için ise siyah ve beyaz tonlarının birbirleri ile olan farkını kullanmanız gerekiyor.
 
     Yani bir mekana giriyorsunuz ve sizi zifiri karanlık bir alan bekliyor. Fırlattığınız beyaz tonlamalar ile bu mekana yön veriyor ve yolunuzu da bu şekilde yavaş yavaş buluyorsunuz. Santa Monica stüdyosunun da destek verdiği bu yapımın çıkış dönemi ise henüz belli değil. tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Unfinished Swan Platformlar: PS3 PS4 VITA Geliştirici: Giant Sparrow Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler