Renowned Explorers'ın Çıkış Tarihi Yeni Bir Videoyla Paylaşıldı

Oyundaki ekibimizi özelleştirebileceğiz.
01.07.2015 13:33 Ömür Gencer


      Daha önce Reus ile karşımıza çıkan Abbey Games'in yeni oyunu duyuruldu. Renowned Explorers: International Society adlı bu yeni oyun, oyunculara sıra tabanlı bir oynanış sunacak.
 
      Renowed Explorers'ta dünyanın çeşitli yerlerine keşiflere çıkacağı ve hazineler alacağız. Oyunda gittiğimiz yerde bizleri değişik tehlikeler bekliyor olacak. Bu tehlikeleri ister kaba kuvvet istersek de tatlı dille veya hakaret ederek çözebileceğiz. 
 
      İlginç görünen bu yapım 2 Eylül'de Windows PC, Mac ve Linux için Steam ve GOG üzerinden satışa sunulacak. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Renowned Explorers: International Society Platformlar: PC Geliştirici: Abbey Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler