Reset'in Bağış Kampanyası İptal Ediliyormuş

19.01.2014 11:01 Alkan Adakaner


     PC'ye özel olarak geliştirilen Theory Interactive'in 1. kişi bakış açısına sahip bulmaca-macera oyunu Reset'in Indiegogo'daki bağış kampanyası 71,398 Avro ile sona ermişti. 65.000 avro toplamak isteyen geliştiriciler son anlardaki bağışlar sayesinde hedeflenen miktarı geçmeyi başardılar.
 
    Reset'in kendileri için çok önemli bir proje olduğunu söyleyen Alpo Oksaharju, oyunun bağış kampanyasının başarısız olabileceği korkusuyla bir ara Indiegogo'daki kampanyayı iptal etmeyi düşündüklerini söyledi. 

    Geliştiriciler oyunun Indiegogo kampanyasının başarılı olmasından büyük memnuniyet duyuyorlar. Şu sıralar oyunun PC sürümü üzerinde yoğunlaşmışlar ve projeyi 2014 sonundan önce bitirmek istiyorlar. Ayrıca şu an oyunun konsol sürümünü düşünmüyorlarmış, ama ileride düşünürlerse bile oyun öncelikle PC'ye çıkacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RESET Platformlar: PC Geliştirici: Theory Interactive Dağıtıcısı: Theory Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 16 Dk önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler