Resident Evil 1 için Fan Yapımı Unreal Engine 5 Oynanış Videosu Yayınlandı

10.11.2023 12:46 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'RE Biohazard', ilk Resident Evil oyununun Unreal Engine 5 sürümü için yeni bir video yayınladı. Yeniden yapım olarak karşımıza çıkan bu sürümün oynanış videosu hayranları memnun edecek seviyede görünüyor. 4 dakikalık bir süreyi kapsayan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Fragman içerisinde oynanış görüntüleri aktarılıyor
 
 
 
RE Biohazard adlı kanal tarafından yayınlanan bu videoda çok sayıda ortam ve düşman karşımıza çıkıyor. Burada Avcıları ve Dev Yılanı görebiliyoruz. Ayrıca savaş mekaniklerinin de gayet tatmin edici bir seviyede olduğu belirtiliyor. Bu yeniden yapım oyuncular genel olarak beğenildi.
 
Bunun dışında videodan da görebileceğiniz gibi üçüncü şahıs ve sabit kamera görünümü arasında seçim yapılabiliyor. Oyuncular sabit kamera açılarına sahip eski oyunları oynamakta gerçekten zorlanıyor. Dolayısıyla bu tarz geçişler büyük kolaylık sağlıyor. 
 
Son olarak bu demonun yayınlanıp yayınlanmayacağı şu an için belli değil. Ayrıca herhangi bir çıkış tarihi de bulunmuyor.
 
İşte görüntüler
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil HD Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler