Resident Evil 2 DLC'si Tüm Oyun İçi Ödüllerin Kilidini Açıyor

09.04.2019 15:45 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Resident Evil 2 remake için yeni bir indirilebilir içerik yayınladı ve bu indirilebilir içerik tüm oyun içi ödüllerin kilidini açıyor.

"All In-game Rewards Unlock" adlı indirilebilir içerik tam olarak The 4th Survivor ve The Tofu Survivor ekstra modlarının, kırılmaz savaş bıçağının, sonsuz mermi cephaneli Samuray Edge tabancasının, sonsuz mermi cephaneli ATM-4 roketatarın, sonsuz mermi cephaneli mini-tabancanın ve ayrıca çeşitli kostüm, model ve konsept tasarımların da kilidini açıyor.

Tüm bunlar oyunu oynayarak ücretsiz olarak da kazanılabilir fakat sonsuz mermi cephaneli silahları açmak epey bir iş istiyor ve kullanması da oldukça zevkli. Bu indirilebilir içerik kısaca zamandan tasarruf yapmanızı sağlıyor.

"All In-game Rewards Unlock" indirilebilir içeriği PlayStation Store ve Steam'de 22,00 TL; Xbox Store'da ise 26,25 TL fiyattan satılıyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler