Resident Evil 2 Reborn Neredeyse Tamamlanmak Üzere

21.07.2015 14:49 Hakan Bozdemir

 
     Resident Evil 2: Reborn adıyla geliştirilen yeniden yapımın neredeyse bitmek üzere olduğu açıklandı. Unreal Engine 4 kullanılarak geliştirilen Resident Evil 2: Reborn, 2 yıldır geliştirilme sürecindeydi. İtalyan bağımsız stüdyo Invader Games tarafından ortaya çıkarılmış olan projeyi bu yaz ücretsiz olarak indirip oynayabileceksiniz.

     Ayrıca Resident Evil 2: Reborn'dan 2 yeni oynanış videosu da yayımlandı. Aşağıda ilk video yer alıyor. İkinci videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

     Resident Evil 2 için Capcom tarafından bir yeniden yapım gelmesi pek söz konusu değil gibi görünüyor. Resident Evil 2'nin resmi bir yeniden yapımı oldukça fazla emek gerektirebilir çünkü oyun oldukça büyük. Bundan dolayı şimdilik bu ücretsiz versiyon ile Resident Evil 2 keyfini yaşayabiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler