Resident Evil 2 Remake Yakında Çıkacak

18.06.2017 23:43 Gazali Çetinkaya

 
   Orijinali ilk olarak 1998'de PlayStation için çıkış yapan hayatta kalma korku türündeki Resident Evil 2'nin remake sürümü 'yakında' çıkacak.
 
   Capcom'dan Hiroyuki Kobayashi, Collider ile yaptığı röportaj esnasında oyunun yakında çıkacağını belirtti ancak tarih hakkında detay vermedi. "Resident Evil 2, a remade version, the game, will be out from Capcom soon."
 
   Resident Evil 2 Remake düşüncesi 2012'de ortaya çıkmıştı. Capcom, yeterli miktarda talep olması durumunda oyunun yapılacağını belirtmişti ve Ağustos 2015'te Resident Evil 2 Remake resmi olarak duyuruldu.
 
   Ayrıca, Capcom daha önce yaptığı bir açıklamada 2017 mali yılında (Nisan 2017 - 31 Mart 2018) büyük bir oyun çıkarmayı planladıklarını belirtmişti. Bu oyun Deep Down, Resident Evil 2 Remake veya henüz duyurulmamış tamamen farklı bir yapım olabilir. Oyun hakkında herhangi bir detay paylaşılmış değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler