Resident Evil 2'ye Goose Game Modu

20.10.2019 21:27 Özgür Eroğlu

 
Resident Evil serisinin 1998'de yapılan ikinci oyununun remake'i bildiğiniz gibi bu yıl piyasaya sürülmüştü. Oyuna şu ana kadar oldukça fazla mod getirildi. Bunlardan en popüleri de geçtiğimiz ay çıkan IT modu. IT filminden tanınan palyaçoyu oyunda görebiliyorduk.
 
Bu sefer ki mod ise geçtiğimiz ay piyasaya sürülen Untitled Goose Game'deki kaz. Kendi oyunundaki insanları rahatsız etmekten sıkılmış olacak ki şimdi de kendisini Resident Evil 2'de görüyoruz. 
 
Modu yapan "ZombieAli" Twitter hesabı üzerinden modun geliştirme aşamasında olduğunu duyurdu ve komik ama rahtsız edici olan kısa bir video paylaştı. Mod yayınlandığı zaman yine sizlere aktaracağız. Bahsi geçen tweeti ve videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler