Resident Evil 3: Nemesis Remake Kesin Gibi

22.11.2019 14:16 Gazali Çetinkaya

 
Resident Evil 3: Nemesis'in remake versiyonu artık neredeyse kesinleşti diyebiliriz.

Dün gece YouTube kanalı Spawn Wave ve haber sitesi Video Games Chronicle tarafından ortaya atılan söylentilerden sonra, oyunun basınının en güvenilir sitelerinden biri olan Eurogamer'ın kaynakları da oyunun varlığını doğruladı.
 
Eurogamer tarafından belirtilene göre, oyun bir süredir geliştirme aşamasında ve 2020'nin sonlarında hem yeni nesil hem de mevcut nesil platformlar için çıkışını gerçekleştirecek.
 
Capcom tarafından henüz resmi bir açıklama yok. Duyuruyu The Game Awards 2019 etkinliğinde görme ihtimalimiz bir hayli yüksek. The Game Awards 2019 canlı yayını 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak ve YouTube, Twitch, Mixer, Facebook ve Twitter üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 28 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler