Resident Evil 4 HD Avrupa Xbox Live'da Daha Pahalı

Resident Evil 4 HD olarak çok daha iyi görünüyor
21.09.2011 11:06 Alkan Adakaner


     Resident Evil 4'ün HD sürümü Xbox Live'da satışa çıktı. Capcom daha önce oyunun Games on Demand servisinde 1600 puana satılacağını duyurmuştu. Buna rağmen Avrupalı oyuncular oyunu daha pahalıya almak zorunda kalıyor.
 
     Capcom Avrupa Resident Evil 4 HD'yi Xbox Live'da 1840 puana satıyor. Fiyat farklılığı ile ilgili açıklama yapmayan Capcom'un bu davranışı konusunda Microsoft'tan bir açıklama geldi. Games on Demand'teki oyunların fiyatlarının bölgesel olarak belirlendiğini, fiyatlandırmanın da döviz kurlarına bağlı olarak farklılık gösterebileceğini söyleyen Microsoft'un açıklaması tepkiler azaltmadı.
 
     Amerika hesabına sahip Xbox 360 kullanıcılarının 1600 puana indirdiği oyunun Avrupa'da 1840 puana satılmasının anlaşılabilir bir tarafı var mı siz karar verin. Bu arada HD Resident Evil'ların Playstation Network'te PSN Plus kullanıcılarına yarı fiyatına satıldığını da hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Revival Selection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 4 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 8 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler