Resident Evil 4 VR için 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

20.10.2021 11:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Resident Evil 4 VR, 21 Ekim'de Oculus Quest 2'ye özel olarak çıkış yapacak. Çıkış yapmasına az bir süre kala oyunun 30 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Bu video size RE4'ün temel mekaniklerini ve grafiklerini sunacak.
 
Grafikler, 2014'te çıkan oyunun HD versiyonuna benzetiliyor. Bu nedenle, herhangi bir grafik yükseltmesi veya geliştirmesinin beklenmemesi söyleniyor. 
 
Resident Evil 4 VR, birinci şahıs bakış açısına sahip olacak. Ayrıca ilerlemek için hem tam yürüme animasyonunu hem de ışınlanma özelliğini destekleyecek. Ek olarak Capcom, bu yeni kamera perspektifiyle uyumlu olması için bazı bulmacaları yeniden düzenledi. 
 
Öte yandan oyunun gelecekte diğer VR başlıklarını destekleyip desteklemeyeceğine dair bir bilgi şu anda yer almıyor.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 VR Platformlar: PC Geliştirici: Armature Studio Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 46 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler