Resident Evil 5, CAPCOM'un Yüzünü Güldürdü

CAPCOM'un oyun dünyasına kazandırdığı onlarca oyun karakteri bulunuyor.
31.07.2009 20:12 Talha Aynacı

CAPCOM'da yüzler gülüyor. Konsol sahibi firma ve oyun yapımcısı pek çok şirketin sancılı bir dönem geçirdiği 2009 yılında CAPCOM, geçtiğimiz sene yaz sezonuna oranla % 23 kara geçmiş durumda.
 
30 haziran'da son bulan 3 aylık periyodda; tüm dünyada 5 milyon ünite dağıtılan Resident Evil 5 CAPCOM'un en çok ilgi gören oyunu olurken, Monster Hunter : Freedom Unite sadece Japonya'da tam 3,5 milyon ünite dağıtıldı. CAPCOM'un  Japonya marketlerinde yarın yerini alacak olan Nintendo Wii'ye özel oyunu Monster Hunter 3 ise aldığı 1 milyon ön sipariş ile, gücünü şimdiden hissetirdi.
 
CAPCOM'un "güçlü satış elde eden yazılımları" arasında gösterilen Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth ve Sengoku Basara Battle Heroes oyunları dışında, umduğunu bulamadığı yapımı Bionic Commando ise beklenenin çok daha altında bir satış ile- 550.000 satarak hayal kırıklığına sebep oldu. CAPCOM ayrıca; Japonya'da satış rekorları kıran PSP'ye özel oyunu Monster Hunter : Freedom Unite oyununun diğer ülkelerde aynı ilgiyi görmediğini de açıkladı. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler