Resident Evil 5 Capcom'un En Çok Satan Oyunu Oldu

31.10.2013 11:00 Alkan Adakaner


    Oldukça uzun bir süredir Capcom'un en çok satan oyunu olmayı başaran Street Fighter II tahtını Resident Evil 5'e bıraktı. Street Fighter II'nin 6.3 milyon adetlik rekoru Resident Evil 5'in 6.5 milyon satmasıyla kırıldı.
 
    Resident Evil 6'nın 5.2 milyon, Resident Evil 2'nin 4.96 milyon, Resident Evil 3'ün ise 3.5 milyon adet sattığını belirtelim. Serinin yeni oyunları "herkes oynasın" diye aksiyona kaydırılınca daha çok satmışlar diyebiliriz.

     Street Fighter II: Turbo'nun 4.1 milyon adet sattığının söylenmesi ise aslında Street Fighter II'nin hala liderlik koltuğunda oturduğunu düşünmemizi sağlıyor. Serinin en yeni oyunu Street Fighter 4 ise bugüne kadar 3.3 milyon adet satmış.
 
   Capcom aynı zamanda Monster Hunter serisi ile ilgili de bazı açıklamalarda bulundu. Monster Hunter Freedom 3'ün 4.8 milyon ile serinin en çok satan oyunu olduğu söylenirken, henüz Batı'da piyasaya çıkmayan Monster Hunter 4'ün şimdiden 2.8 milyon adet sattığı açıklandı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler