Resident Evil 5, Steamworks'e Aktarıldı

27.03.2015 23:17 Ömür Gencer


      Capcom, Resident Evil 5'in Games for Windows Live'dan Steam'e taşınacağını duyurmuştu. Nihayet Resident Evil 5, SteamWorks'e aktarıldı.
 
      Eğer Resident Evil 5'e Steam veya GFWL üzerinden sahipseniz oyununuzu Steamworks'e aktarabilirsiniz.  Yeni yayınlanan ve oyun için çıkmış tüm DLCleri, iki yeni kostüm ve Lost in Nightmares ve Desperate Escape hikaye bölümlerini içeren Untold Stories Bundle'ı 31,50 TL'ye satın alabilirsiniz. Resident Evil 5'i ise %66 indirimle 13,60 TL'ye satın alabilirsiniz.
 
       Capcom, oyunu GFWL üzerinden oynamak isteyen oyuncuların bu servis üzerinden oynamaya devam edebileceğini belirtiyor. Sistemdeki tüm özellikler önceden olduğu gibi bulunmaya devam edecek. Son olarak oyundaki kayıtlarınızın iki sistem arasında aktarabilirken DLClerinizi GFWL'dan Steam'e aktaramayacağınızın altını çizelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 40 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler