Resident Evil 5'te Move Kullanımı Nasıl?

21.06.2010 11:10 Alkan Adakaner


     Resident Evil 5 piyasaya çıkalı uzun süre oldu, ama oyunu bir daha oynatmak isteyebilirsiniz. Eğer harekete duyarlı kontrol cihazlarına ilginiz varsa Move ve Resident Evil 5'i beklemenizi öneririz.
 
    Resident Evil 4'ün Wii sürümünde Wii-mote kullanarak neredeyse mükemmel bir kontrol mekanizmasına sahip olmuştuk, şimdi aynı şeyi Resident Evil 5'in Playstation 3 sürümünde Move ile yaşayacağız.
 
    Aşağıdaki videolarda bir Capcom yetkilisi tarafından tanıtılan Resident Evil 5 ve Move ikilisinin uyumu oldukça iyi görünüyor. Move ile zorlanmadan oyunu oynayabileceğimizi bu videolardan görebilirsiniz.
 
    Daha önce Wii-mote desteği ile Resident Evil 4'ün satışlarının nasıl fırladığını göz önüne alırsak, Move sayesinde de Resident Evil 5'te aynı şeyi beklenebilir.
 

 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 3 Saat önce Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 9 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 9 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler