Resident Evil 6 Crossover Modu Detaylandırıldı

11.06.2012 14:34 Beril Sergün

     
     Resident Evil 6 için, E3 videolarında da bir kısmını gördüğümüz sistem nihayet detaylandırıldı. Crossover adı verilen sistem sayesinde sizi yepyeni bir online oyunculuk deneyimi bekliyor.
 
     Crossover sistemi şöyle işleyecek. Resident Evil 6'yı Leon ve Helena ile oyunu oynuyorsunuz ve gayet güzel ilerliyorsunuz, kapıdan girdiniz ve birden bire (Tabi eğer siz bu seçeneği isterseniz) aynı hikaye modunu oynayan başka iki oyuncu (Jake vs Sherry karakterleri) ile yollarınız kesişecek, tıpkı girdiğiniz odada bir NPC ile karşılaşmanız gibi... Tabi Jake ve Sherry peşlerinde onları takip eden dev bir canavarı da sizin sakin co-op oynanışınıza sürüklemiş olabilirler...Onlara peşlerindeki beladan kurtarmak için yardımcı olabilir yada basitçe kendi yolunuza gidebilirsiniz.
 
     Şu an bilinen pek az şey olsa da bilinen şu ki dev canavarlardan biri 4 kişilik ekibimizden birini tutarsa diğerleri de onu kurtarmak için uğraşabilecek. Bakalım yeni Resident Evil 6 çoğu hayranını hayal kırıklığına uğratan "Korkudan Eğlenceye Dönüş" sistemini bu tür değişik eklentilerle kapatabilecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler