Resident Evil 6, RE 5'ten 3 Kat Uzun

Bakalım korku unsurları Resident Evil 6'da ne derece yer alacak
11.04.2012 07:52 Alkan Adakaner


      Resident Evil 6 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun yönetmeni Eiichiro Sasaki'nin açıklamasına göre Resident Evil 6, Resident Evil 5'ten 3 kat daha uzun bir oyun olacak. Sasaki'nin bir diğer açıklaması ise oyunda 3 farklı karakteri yönetecek olmamız.
 
      Sasaki, oyunda yöneteceğimiz 3 farklı karakterin de kendine özel senaryolarının olacağını ve bu senaryoların her birinin Resident Evil 5'ten biraz daha kısa olduğunu belirtti. Toplamda ise Resident Evil 5'ten çok daha uzun bir oyunla karşılaşacağız.
 
      İşin ilginç yanı ise bir karakterin öyküsünü bitirdikten sonra diğerlerini oynamak zorunda kalmayacak olmanız. Yani Leon'un senaryosunu bitirdikten sonra Chris'e devam etmek zorunda değilsiniz. Yine de tüm senaryoyu öğrenmek için bunu yapmanız şart.
 
     Oyundaki 3 karakterin de aynı bölgede, yani Çinde, mücadele edeceğini de belirten Sasaki, karakterlerimizin bazen aynı mekanda olacaklarını, bazen de farklı doğrultuda ilerleyeceklerini belirtiyor.
 
     Resident Evil 6 uzun bir oyun olacakmış gibi görünüyor, ayrıca 3 farklı karakteri yönetmek de güzel olacaktır. Umarız kalite olarak da beklediğimizi bulabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler