Resident Evil 6, Sıradaki RE Filmine İlham Olacak!

Resident Evil film uyarlaması için gelmiştik?
15.09.2012 12:16 Talha Aynacı

 
   Resident Evil'ın beşinci film adaptasyonu daha dün beyaz perdeye adım atmışken (üstelik açılışında Resident Evil: Afterlife 3D'den daha iyi bir gelir sağlayarak) yönetmen Paul Anderson, yeni film planlarını açıklamaya başladı bile.
 
   Tüm Resident Evil filmlerinde yönetmen koltuğunda oturan Anderson, önümüzdeki ay çıkışını gerçekleştirecek olan Resident Evil 6'yı oynayacağını dile getirdi ve altıncı film için bu yeni oyundan "ilham" alacağını belirtti.
 
   Resident Evil'ın film adaptasyonları her ne kadar serinin sıkı hayranları tarafından beğenilmese de, film serisinin beyaz perdede ortaya koyduğu performans herkesce aşikar. Her seferinde bir önceki filmden daha fazla gelir sağlayan (17.7 milyon dolar, $23 milyon dolar, $23.7 milyon dolar ve $26.7 milyon dolar) ve toplamda 675.8 milyon dolar kazandıran uyarlamanın bu kadar başarılı olmasında Milla Jovovich'in rolü büyük.
 
   Anlaşılan Resident Evil markası hem yeni oyunları hem de film uyarlamalarıyla sadece eski hayranları tarafından beğenilmiyor. Geri kalan herkes memnun.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 17 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler