Resident Evil 6 ve Left 4 Dead 2 El Ele!

Chris : TAAAANNKKK!
16.03.2013 13:16 Beril Sergün

 

     Capcom bugün yaptığı açıklamada Left 4 Dead serisi ile ilgili ortak bir projeleri olduğunu ve adının "Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2 Project" olduğunu belirtti.
 
     Bu projeye göre Resident Evil 6'nın sadece PC'ye özel Mercenaries No Mercy modunda Coach, Nick, Ellis ve Rochelle oynanabilir karakterler olarak gözükecek. Karşılığında ise Resident Evil 6'dan Lepotitsa, Napad ve Ogroman adındaki üç adet yaratık Left 4 Dead 2 için yeni düşmanlarınız olacak.
 
     Ayrıca Valve'ın son jestiyle With ve Tank karakterleri Resident Evil 6'da yine ufak bir "yan role" sahip olacaklar.
 
     İki oyun içinde eklentiler tamamen bedava olacak. Resident Evil 6 eklentisi 5 Nisan'da indirilmeye hazır olurken, Left 4 Dead 2 eklentileri ise SteamWorkshop'tan bu baharda indirilmeye hazır olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler