"Resident Evil 6'da Korku Unsurları da Olacak"

Bu silahları adamlar olduğu sürece serinin eski hayranları Resident Evil 6'ya pek sempatiyle bakmayacaklardır
09.05.2012 21:59 Alkan Adakaner


      Resident Evil serinin özellikle Resident Evil 5 (Operation Raccon City'den bahsetmiyorum bile) ile birlikte serinin korku unsurlarını bir köşeye attığı bir gerçek. Serinin çok sayıda hayranının şikayetçi olduğu bu durum Resident Evil 6'da biraz düzelecek gibi görünüyor.
 
    Resident Evil 6 yönetmeni Yoshiaki Hirabayashi'nin 360magazine'e yaptığı açıklamaya göre korku unsurları korunmaya çalışıyor. Hirabayashi'nin sözleri şu şekilde:
 
    "Oyun için doğrudan aksiyon tipi kontrol şeması hazırlamak istemedik. Hala korku unsurlarının verdiği deneyimi sunmak istiyoruz. Bu eğlence sunan bir korku. Bu amaçla seride kontrolleri biraz daha esnetmek, yumuşatmak gerekliydi, yani kendinizi oyunun dünyasına daha rahat atmalıydınız.
 
     Anlaşılan Resident Evil 6'nın geliştiricileri aksiyon severleri de korku severleri de bir araya getirmeye çalışacaklar. Aksiyon severlerin Resident Evil 6'yı dört gözle beklediklerine eminiz, ama korku oyunu severleri ikna etmeleri çok kolay olmayacaktır.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler