Resident Evil 6'dan 1 Saatlik Oynanış Videosu

09.06.2012 22:51 Levent Polater

 
    Hayranlarını ikiye bölen yeni nesil Resident Evil'ın 6. yapımı kapımıza dayandı. Capcom, bu sefer survival horror elementlerini oyuna serpiştireceğinden bahsetmişti ki yapım için yayınlanan videolar bunun aksini gösteriyor.
 
    Peki bu sefer oyun ile ilgili şöyle oturaklı bir oynanış videosu izlemeye ne dersiniz? Eğer Resident Evil 6'nın yeni hâlini sevenlerdenseniz, çoktan "oynat" tuşuna basmışsınızdır bile. Resident Evil 6'nın en büyük artılarından biri oyun için 3 farklı senaryo seçeneğinin önümüze sunulacak olması. Bu 3 hikaye Leon S. Kennedy, Chris Redfield ve yeni karakter Jake'e odaklanacak ve toplamda 30 ilâ 33 saat oyun ömrü sunacak.
 
     Aşağıdan ilk olarak oyunun E3 için yayınlanan videosuna sonra sırasıyla Leon, Chris ve Jake'in oynanış videolarına göz atabilirsiniz.  Yeni oynanış videolarından yola çıkarak bir şeyler söylemek gerekirse, oyunun Resident Evil 4'ten bu yana artan aksiyon damarının gittikçe daha da arttırıldığını görmekteyiz. 
 
   Bu oynanış videolarından da artık anlıyoruz ki Resident Evil 6'yı bir survival horror oyunundan ziyade aksiyon kategorisine sokmalıyız. Oynanış dinamikleri arasında bu sefer yerde kaymak, sürünmek gibi hızlı komando aksiyonları göze çarpmakta. Ara sahnelerin temposu ise oldukça yüksek seyrediyor.
 
    İsterseniz kendiniz videoları izleyin ve kendi notunuzu verin. Yorumlarınızı bekliyoruz:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler