Resident Evil 6'dan Çıkış Tarihi ve Bilgiler

19.01.2012 23:24 Samet Konuksal


      Bu gece düzenlenecek bir konferansta Resident Evil 6'yı duyuracağı söylentileri dolaşan Capcom'un oyunu adına yepyeni bir söylenti silsilesi yayınlandı!
 
     Dünyanın en önemli oyun marketlerinden GameStop çalışanı olduğunu iddia eden bir kişi, yine dünyanın en önemli oyun sitelerinden IGN'e ulaştı. Resident Evil 6'ya ait bir reklam panosunun görüntüsünü IGN'e yollayan bu kişi, oyunla ilgili elde ettiği bilgileri de IGN'e aktardı.
 
     Aşağıdan görüntüleyebileceğiniz Resident Evil 6 reklamında, üstteki kısımda Playtation 3 ve Xbox 360'a ait logoları görüyoruz. Eğer bu görüntüler gerçekten de Resident Evil 6'ya aitse, Resident Evil 6 PC'ye çıkmayacak gibi gözüküyor.
 
     GameStop'un hazırladığı iddia edilen bu posterlerde, oyunun çıkış tarihi olarak da 20 Kasım 2012 tarihi veriliyor. Son olarak IGN'e ulaşan söylenti kaynağı, oyunun yine aksiyon ile korku öğelerinin karıştırıldığı bir yapım olacağı ve ana karakterler olarak Chris Redfield & Leon Kennedy ikilisini oynayacağımızı belirtmiş. 
 
     İşte görüntüler;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler