Resident Evil 6'dan Gamescom Videoları

Ölümcül zombiler
14.08.2012 16:50 Gökhan Yılmaz

 
     Resident Evil 6 için iki yeni video yayınlanırken Call of Duty Elite benzeri bir istatistik servisinin geleceği duyuruldu.
 
     Oyunun sahipleri, ücretsiz olarak kullanabilecekleri bir istatistik takip sisteminden yararlanabilecekler. ResidentEvil.net üzerinden ulaşılacak bu sistemde ilerleyişiniz ve kazandığınız ödüller görülebilecek. Savaşlarda yaptığınız puanlar, kullandığınız silahlar ve öldürdüğünüz düşmanlar gibi ekstra bilgiler içerecek.
 
     Ayrıca Mercenaries multiplayer modunda da gerçek zamanlı bilgiler sunulacak. Eğer isterseniz bunları Facebook ve Twitter üzerinden paylaşabileceksiniz.
 
     Online arkadaşlarınızı görebilmek, çeşitli yarışmalar, ödüllü etkinlikler ve uygulamanın mobil uygulama versiyonu gibi özelliklerden de bahsediliyor.
 
     Resident Evil 6 için yayınlanan yeni oynanış videolarına ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler