Resident Evil 6'dan Yeni Bilgiler

Tanıtım videosundan bir kare.
15.02.2012 11:35 Gökhan Yılmaz

 
     Japonya'nın popüler oyun dergisi Famistu'dan Resident Evil 6'yla ilgili yeni bilgiler geldi. Oyunun tanıtım videosunda gördüğümüz Amerika Birlieşik Devletleri Başkanı, Resident Evil 4'teki Ashley Graham'ın babası değil, ondan sonra başa geçen başkan.
 
     Ayrıca yine videoda görünen sarışın bayanın da yine Ashley Graham değil Sherry Birkin olduğu belirtilmiş (Resident Evil 2'deki düşmanlardan William Birkin'in kızı). Resident Evil 6'daki zombiler T-Virus nedeniyle dönüşmemişler.
 
     Ek olarak da oyunun yarısının bittiği ve siper alma, hızlı kaçma ve 180 derece dönme gibi kontrollere sahip olacağı belirtilmiş.
 
     Resident Evil 6'nın korku temasına sahip olacağı ve serideki en iyi oyun olacağı açıklanmıştı. Oyun bu yıl sonu PC, PS3 ve X360'a çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler