Resident Evil 6'dan Yeni Ekran Görüntüleri

23.08.2012 11:17 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz günlerde PS3 ve Xbox 360 için yapımı tamamlanan ve böylelikle ertelenme riski ortadan kalkan Resident Evil 6 için yeni ekran görüntüleri yayımlandı.
 
     Yayımlanan bu ekran görüntülerinde oyunun split-screen özelliği ön plana çıkarılmış. Oyunun en çok tercih edilecek olan modlarından bir tanesi olan co-op modunu split-screen özelliğiyle oynamak isterseniz, aşağıda gördüğünüz gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.
 
     Diğer ekran görüntülerinde ise oyundaki yetenek sistemine yer verilmiş. Görülene göre, oyunda kazandığınız yetenek puanlarıyla karakteriniz için yeni özellikler satın alabileceksiniz.
 
     Yayımlanan bu ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz;

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler