Resident Evil 6'nın Çok Özel Sürümü 1300 Dolar

11.04.2012 09:27 Alkan Adakaner


      Oyunların özel sürümlerinin normalden pahalı olmasına alıştık. Artık yüksek satış rakamlarına ulaşacağı düşünülen oyunların büyük bölümü için özel sürümler çıkıyor, ama Capcom bu defa işi iyice abartmış görünüyor. 
 
      Capcom'un sadece Japonya'da satışa çıkaracağı Resident Evil 6: Premium Edition tam 1300 dolara satılacak. Bu fiyatı duyunca Capcom'a karşı içinizden hiç de güzel şeyler geçirmediğinize eminim, ama paketin içeriği de doğal olarak çok özel.
 
      Resident Evil 6: Premium Edition'da oyunun kendisi, birkaç poster, sanatsal çalışma kitabı, oyunun yapım aşamasına ait videolar, 4 adet telefon kılıfı (üzerlerinde Leon, Chris, Jake ve Gizli yazıyor) ve en önemlisi de Leon S Kennedy'nin deri ceket'i var.  Bu sürüm sadece 5.000 adet hazırlanıyor.
 
     Anlayacağınız bu özel sürümün pahalı olmasının nedeni Leon S. Kennendy'nin deri ceketi. Evet bu deri cekete sahip olmayı kim istemez, ama paketin fiyatının çok pahalı olması fikrinizi değiştirecektir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 18 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler