Resident Evil 6'nın Zombileri Silah mı Kullanıyor?

Zombi kavramı değişmeye başladı.
11.04.2012 11:40 Ersin Kılıç


     Resident Evil 6'nın Captivate videosundan sonra oyun hakkında birçok detay da yavaş yavaş gelmeye başladı. Özel sürümler ve oyunun 30 saate yakın bir hikaye moduna sahip olacağı gibi detaylardan sonra Resident Evil 6 için yeni ekran görüntüleri de yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu ekran görüntülerine baktığımızda çok ilginç detaylara sahip olduklarını görüyoruz. En dikkat çeken detay ise ekran görüntülerinin birinde, bir zombinin silah kullanması oluyor. Serinin daha önceki oyunlarında özel olarak geliştirilmiş ve silah kullanabilen Nemesis veya 4. oyundaki parazitler ile desteklenmiş ve elektrikli jop, kalkan kullanabilen düşmanlar ile karşılaşmıştık.
 
     Resident Evil 6'da ise anlaşılan zombiler biraz daha akıllanmış olacak. C virüsünün etkisi mi bilinmez ama bu ekran görüntülerinin birisinde bir zombinin silah kullandığını görüyoruz. Muhtemelen bildiğimiz zombi grupları dışında tıpkı 4. oyunda jop kullananlar gibi silah kullanan bazı özel zombi birlikleriyle de karşılaşacağız.
 
     Oyun içi görüntülere de yer verilen bu yeni ekran görüntülerinde ayrıca Hud ekranı da göze çarpıyor. Açıkçası hud ekranını beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Bu yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler