Resident Evil 6'ya Yeni Bir Güncelleme Geliyor

17.01.2013 13:21 Erkut Köse


   Capcom'un son oyunlarıyla beklenen başarıyı yakalayamayan Resident Evil serisinin 6. oyununa verilen destek son hızıyla devam ediyor.
 
    Oyunculardan gelen geri dönüşler neticesinde yapımı sürekli olarak geliştirdiklerini daha önce de belirten yapımcılar, gelecek olan yeni güncellemede de yine oyuncuların hoşuna gidecek türden geliştirmelere gittikleri görülüyor. 22 Ocak tarihinde gelecek olan güncellemenin içeriği şu şekilde olacak:
 
-Agent Hunt modu için artık oyunu bitirmenize gerek olmayacak. Senaryoyu tamamlamamış olsanız dahi bu moda erişebileceksiniz.
-Bu modu başlatmadan önce bazı kriterleri belirleyebileceksiniz. Oynayacağınız bölüm, bölge ve sınırsız mermi gibi bazı seçenekler artık oyunculara bırakılmış.
 
-Bitirilmiş olan bölümler istendiği zaman seçilerek yeniden oynanabilecek.
 
-Quick Time Event (Tuşlara zamanında basma aksiyonu) için de bazı değişiklikler yapılmış. Böylece eğer QTE kısımlarında zorlanıyorsanız, ayarlardan yardımcıyı aktif ederek daha kolay şekilde bu bölümleri geçebileceksiniz.
 
-Bazı bölgelerin zorluk dereceleri oyuncuların geri dönüşleri neticesinde yeniden düzenlenmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler