Resident Evil 6'yı Neden Heyecanla Beklemeliyiz?

03.02.2012 12:58 Beril Sergün


     İnternet oyunculuğunun gözbebeklerinden olan GamersGuideToLife.Com'un editörlerinden ve iflah olmaz Resident Evil fanatiklerinden olan Joey Nunez, kısa bir süre önce açıklanan ve fragmanı paylaşılan Resident Evil 6'yı beklemeniz için 6 adet neden sunmuş, işte Nunez'e göre Resident Evil serisinin son halkasını yakından takip etmeniz ve sabırsızlıkla beklemeniz için tam 6 neden :
 
 Neden 1 : Chris Redfield ve Leon Kennedy'nin Geri Dönüşü 
En sevilen karakterler arasında zirveyi paylaşan bu ikili yeni oyunda ana karakterlerimiz olacak.
  
 Neden 2 : Oynanabilir bir karakter olarak Ada Wong 
Bir çok Resident Evil hayranının rüyalarını süsleyen karakter Ada Wong, altıncı oyunda tekrar bizlerle. 
 
 Neden 3: Survival Horror ve Action oyun türlerinin karışımı 
Birçok oyuncu tarafından yadırganan, oyunun artık sıradan bir "Yaratık kesmece" türüne dönüşmesi Joey Nunez için hiçbir şey farketmemiş anlaşılan. Kendisi oyun gereken korku ve heyecan unsurunu verdiği sürece iki tür arasında bir fark olmayacağını ve kamera hareketlerinin hiç önemli olmadığını savunmuş.
 
 Neden 4 : Sürükleyici Hikaye 
Basit bir malikanede hayatta kalmaya çalıştığımız oyundan bu yana ajanlık, kitlesel imha silahları üretimi gibi çok farklı yönlere sapan Resident Evil hikayesi burada da dallanıp budaklanarak bambaşka yönlere akacak.
 
 Neden 5 : Daha Fazla Co-Op oynanış
Son Resident Evil ile birlikte en çok sevilen özelliklerden biri olan Co-Op oynanış burada da devam edecek. Arkadaşınızla zombi dolu ortamlarda omuz omuza mücadele edebileceğiniz ve hikayeyi ortak olarak yaşayabileceğiniz yeni bir Resident Evil oyunu geliyor! 
 
 Neden 6 : Zombiler Geri Mi Dönüyor?
Resident Evil 4 ve 5'in belki de en çok şikayet alan yönlerinden biri de o eski yürüyen cesetlerin ortadan kaybolmasıydı. Serinin sembolleri haline gelmiş Zombilerin yerine gelen Las Plagas virüsü enjekte edilmiş çılgın köylüleri belki daha hızlı ve zekilerdi ama insan yine de o ölümsüz yaratıkları özlüyordu. Resident Evil 6 fragmanında gördüğümüz kadarıyla Zombiler bu kez kesin olarak dönüş yapabilirler.
 
 Bakalım Resident Evil 6, bu kez beklentilerimizi karşılayabilecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler