Resident Evil 8 Söylentiye Göre 2021'de Çıkacak

06.04.2020 08:50 Gazali Çetinkaya

 
Bir sonraki Resident Evil oyununa ait yeni söylentiler ortaya atıldı.
 
Resident Evil 3 remake ilgili doğru bilgiler sızdıran fakat en son Silent Hill konusunda yanılan AestheticGamer aka Dusk Golem tarafından belirtilene göre, oyun ilk başta Resident Evil: Revelations 3 olarak geliştirilmeye başlanmış fakat Capcom oyunun prototipini çok beğenince ana serinin bir sonraki oyunu olmasına karar vermiş.
 
Böyle olunca Resident Evil 7'deki gibi birinci şahıs kamera açısına geçilmiş ve seride büyük değişiklikler bekleniyor. Resident Evil 7'den Ethan Winters'ın ana karakter olacağı Resident Evil 8 halüsinasyonlar, okültizm, delilik ve başkalarına güvenememek gibi temalara odaklanacak. 
 
AestheticGamer aka Dusk Golem oyunun detaylarının bu ay paylaşılacağını ve planlanan çıkış tarihinin 2021 olduğunu söylüyor. Ayrıca cross-gen olacağı belirtilmiş yani hem yeni nesil hem mevcut nesil konsollarda oynanabilir olacak. 
 
Bundan önce de Residence of Evil YouTube kanalı ve Eurogamer'ın kaynakları da benzer bilgiler paylaşmıştı. Detaylar için tıklayın.
 
Capcom tarafından konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler