Resident Evil Code Veronica Fan Remake Demosu indirilebilir

22.06.2021 14:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Resident Evil Code Veronica'nın hayran versiyonu artık indirilebilir durumda. Fan Remake versiyonu 3D ortamlara sahip ve üçüncü şahıs nişancı özellikleriyle karşımıza çıkıyor. Remake, orijinal oyunun tarzını korumayı amaçlıyor. Tam sürümü, tüm haritaların yeniden tasarlanmış versiyonlarını içerecek.
 
Resident Evil Code Veronica Remake iki mod içerecek; Renaake ve Classisc modu. Remake modu, üçüncü şahıs bir kameraya ve özüne sadık genişletilmiş senaryolara sahip olacak. Classis Mod ise orijinal oyundaki gibi sabit kamera açılarına sahip olacak. Ayrıca oyun, yeni sinematikleri, yeni oyun mekaniğini, genişletilmiş senaryoları ve bulmacaları oyunculara sunmayı hedefliyor.
 
Demoya ulaşmak için buradaki web sitesine gidebilirsiniz. 
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler