Resident Evil Code Veronica X HD'den Çıkış Videosu

Orjinal sürüme göre çok büyük fark yok gibi görünüyor.
28.09.2011 01:50 Levent Polater

 
    Resident Evil Code: Veronica X HD'nin çıkış videosu yayınlandı. Revival Selection adı altında Resident Evil 4 ve Resident: Code Veronica X'in HD olarak dijital satışlarında son perde de yayınlandı.
 
    Code: Veronica ilk olarak 2000'de Dreamcast platformunda boy göstermişti. Daha sonra gelişmiş bir sürümü Playstation 2'de önümüze çıktı. Şimdi uzun bir aradan sonra HD sürüm olarak yine satışta.
 
    Resident Evil 4'ün binbir çeşit sürümünden bahsetmiyorum bile. Resident Evil 4 ile Code Veronica X HD, PSN ve Xbox Live Arcade'de 19.99 Euro veya 1600 MS puanına satışa çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 : Gold Edition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler