Resident Evil Evreni Sunar: Umbrella Corps

15.09.2015 22:26 Talha Aynacı

Resident Evil evreninde geçen aksiyonu bol, rekabetçi yapıya odaklanmış shooter oyunu Umbrella Corps duyuruldu.

Amerika'da 2016'nın ilk çeyreğinde PC ve PS4 platformlarına dijital olarak çıkış yapacak ve $29.99 / €29.99 / £24.99 fiyat etiketine sahip olan oyun PvP'ye odaklanıyor. Capcom halihazırda Resident Evil Zero ve Resident Evil 2 Remake ile eski toprak Resident Evil hayranlarının gönlünü alırken diğer yandan bu kıymetli seriyi yeni nesil aksiyon tutkunu oyunculara ulaştırmanın peşinde. Yapımda iki taraf birbirleriyle kıyasıya mücadele ederken, zombileri silah ve yem olarak kullanabilecekler.

Daha önce Slanty Six Games'e emanet edilen Resident Evil: Operation Racoon City ile takım oyunu odaklı bir projeyle çıkagelen, satış rakamlarıyla tatmin edici ama oyun olarak istenileni veremeyen Capcom'un aksiyonu bol, rekabetçi yapıya odaklı bu yapımda bizzat kendi mi yapımcı olacak yoksa 3. Parti bir geliştiriciye mi emanet ettiği halen büyük bir soru işareti.

Dileriz Resident Evil: Outbreak de tam da online oyunların geliştiği ve ilgi gördüğü  bu dönemde Capcom'un radarına girer.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Umbrella Corps Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler