Resident Evil HD Remastered İçin Kapı Animasyonlarını Yok Eden Mod Yapıldı

23.01.2015 11:11 Alkan Adakaner


     Resident Evil: HD Remastered'ta bazı oyuncular kapı animasyonları sırasında beklemekten şikayetçiydiler. Bazı oyuncular ise bu animasyonların oyunun atmosferine olumlu etki yaptığını düşünüyorlar. 
 
   Eğer siz kapı animasyonlarını beklememekten yanaysanız Resident Ecil HD Remastered'ın PC sürümü için hazırlanan bir trainer'ı indirip bu durumdan kurtulabilirsiniz. Trainer'ı buradan indirmeniz mümkün.
 
   İzlemeniz gereken yol ise son derece kolay diyebiliriz: "Oyunu çalışıtırıp Alt+tab ile masaüstüne dönüp "rehd-nodoors" modu yönetici olarak çalışıtıyoruz. Kapı geçiş animasyonlarını atlıyor."
 
Bilgilendirme için "BlackBeasT"e teşekkürler
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil HD Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler