Resident Evil Hayranları Aksiyon İstiyor!

19.02.2012 20:01 Levent Polater

 
    Oyun endüstrisinin en uzun soluklu serilerinden biri olan Resident Evil hakkında detaylı bir anket yapıldı ve Capcom'un survival/korku/aksiyon serisi hakkında hayranların gerçek görüşleri gün yüzüne çıktı.
 
     Yapımcıların radikal kararlar alıp birçok yönünü değiştirdiği 16 senelik Resident Evil serisinde şu anda en çok eleştirilen konu serinin korku öğelerinin azaltılıp gittikçe aksiyona ağırlık verilmesi oluyor. Peki Resident Evil hayranları oynanıştaki bu baş aşağı değişiklik hakkında ne düşünüyorlar? MCV'nin dijital dergisinde yapılan ankete göre katılımcıların %41'i "dövüş ve çatışma"nın bir Resident Evil oyunundaki en önemli özellik olduğuna kanaat getirmişler. Oyunun köklerinde yaşadığımız "Endişe ve gerginlik" öğeleri ise %13'lük bir kısım tarafından oylanmış.

    “Senaryoya bağlanma”, "şiddet" diğer en çok tercih edilen özellikler arasında görünüyor.  Anketin kalan kısımlarını ise şu seçenekler oluşturuyor.
 
Fighting and combat: Dövüş ve çatışma
Involment in a story: Senaryoya bağlanma
Violence: Şiddet
Be a Hero: Kahraman olmak
Fantasy life: Fantastik yaşam
Tricks and skills: Beceri ve yetenekler
Short play periods: Kısa oyun ömrü
Suspense and tension: Endişe ve gerginlik hissi
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler