Resident Evil: Infinite Darkness Animasyon Dizisinden Yeni Fragman Yayınlandı

16.04.2021 03:54 Gazali Çetinkaya

 
CGI animasyon dizisi Resident Evil: Infinite Darkness için yeni bir fragman paylaşıldı.
 
Resident Evil: Infinite Darkness Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak.
 
2006'da, Resident Evil 4'teki olaylardan birkaç yıl sonrasında geçiyor. Beyaz Saray'daki gizli bilgilerin ihlalinin soruşturulmasında görevlendirilenler arasında Leon S. Kennedy de bulunur ve ışıklar söndüğünde Leon ile SWAT ekibi zombi sürüsünü alt etmek zorunda kalacaktır. TerraSave personeli Claire Redfield ise mültecilere destek sağlamak için ziyaret ettiği ülkede genç bir çocuğun çizdiği ve viral enfeksiyon gibi görünen gizemli bir resimle karşılaşır ve bunu araştırmaya koyulur. Claire, sosyal yardım tesisi yapılmasını talep etmek adına sonraki gün Beyaz Saray'ı ziyaret eder ve burada Leon ile karşılaşır. Leon, çocuğun çizgidi bu görsel ile zombi salgını arasında bir bağlantı olduğunu düşünür fakat Claire'a aksini söyler. Bu sırada salgın ülkeyi sarsan olaylara yol açmaya başlamıştır.
 
Resident Evil 2 remake'te Claire Redfield ile Leon S. Kennedy'ye ses veren Stephanie Panisello ve Nick Apostolides, Resident Evil: Infinite Darkness'ta aynı karakterleri seslendiriyor. 

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 34 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler