Resident Evil Re:Verse'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

14.06.2022 11:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından geliştirilen çok oyunculu bir deneyim sunacak olan ve daha önce birçok kez erteleme yaşayan Resident Evil Re:Verse'ün çıkış tarihi nihayet açıklandı. Resident Evil Re:Verse, Resident Evil Village'in yeni genişletme paketi The Winters ile beraber 28 Ekim'de yayınlanacak.
 
Çok oyunculu bu yapım, Resident Evil Village oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak. 
 
Sevilen Resident Evil karakterleri ölümüne savaşıyor. Altı kişilik ölüm maçı savaşlarında başka oyunculara karşı becerilerini sına. Ama korkunç biyolojik silahları unutma. Zafere ulaşmak istiyorsan kahramanların ve biyolojik silahların becerilerinde ustalaşman gerekiyor.
 
Öte yandan Resident Evil Re:Verse geçtiğimiz süreçte Stadia için derecelendirilmişti. Oyunun Stadia için derecelendirilmesi, yakında bu platforma geleceğini gösteriyor. Ancak bunun zamanı henüz bilinmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Re:Verse Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler