Resident Evil Reboot Filminin İsmi Resident Evil: Welcome to Raccoon City

21.03.2021 05:26 Gazali Çetinkaya

 
Resident Evil reboot filminin resmi ismi belli oldu.

SXSW etkinliğinde IGN'e konuşan yönetmen Johannes Roberts, filmin isminin Resident Evil: Welcome to Raccoon City olacağını açıkladı.

Film, ilk iki Resident Evil oyununu kapsayacak. 1998 yılında geçecek film, zombiler tarafından kuşatılmış Raccoon City'deki olayları anlatacak. Resident Evil 1'den şehir ile konağı ve Resident Evil 2'den polis karakolunu içerecek. Robbie Amell (Chris Redfield), Kaya Scodelario (Claire Redfield), Avan Jogia (Leon S. Kennedy) ve Hannah John-Kamen (Jill Valentine) filmin başrollerinde.
 
Johannes Roberts'ın belirttiğine göre Resident Evil: Welcome to Raccoon City, Paul W. S. Anderson'ın Resident Evil film serisiyle tamamen bağlantısız ve ayrı bir köken hikayesi sunacak. Yeni film korkuya odaklanacak ve özellikle konağın aşırı derecede korkunç olacağı ifade edildi.
 
Johannes Roberts büyük bir John Carpenter hayranı olduğunu ve Assault on Precinct 13 ile The Fog gibi filmden esinlenmeler aldığını dile getirdi. Johannes Roberts, Resident Evil: Welcome to Raccoon City ile yeni bir Resident Evil film serisini başlatmayı umuyor.
 
Resident Evil: Welcome to Raccoon City 3 Eylül 2021'de vizyona girecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Dk önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler