Resident Evil: Revelations HD'nin Satışları

07.02.2014 17:30 Alkan Adakaner


    Capcom'un serinin ilk oyunlarındaki korku unsurlarını tekrar getirdiğini söylediği Resident Evil: Revelations'ın (halbuki ilgisi yok) PC, PS3, Xbox 360 ve Wii U için çıkan HD sürümünün satış miktarı açıklandı.

    Resident Evil Revelations HD, 2013 yılının sonuna kadar 1.1 milyon adet satabilmiş. Capcom Mart sonuna kadar oyunun 1.2 milyonluk satışa ulaşmasını bekliyor. Oyun ilk olarak Nintendo 3DS'e özel olarak çıkmıştı, ama bu sürümün satışları hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

    Bu arada Lost Planet 3'ün satışları da beklentilerin altında kalmış. Mart 2014'e kadar 1.2 milyon adet satılması beklenen oyunun satışlarının düşük olduğu söyleniyor. Capcom bu oyunun da net satış miktarını açıklamadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 16 Dk önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler